جهت مشاهده اسامی قبولی ها روی تصویر دانشگاه کلیک نمایید
پویا واعظی مهندسی شیمی
مهدی جوانمرد ریاضیات

دانشگاه صنعتی شریف

دانشگاه صنعتی شریف در سال ۱۳۴۴ با هدف تربیت و تامین بخشی از نیروهای متخصص موردنیاز کشور، در سطوح بالای علمی تاسیس گردید. این دانشگاه در مقایسه با بسیاری از دانشگاه‌های ایران و جهان دانشگاهی جوان و در حال رشد است. خوشبختانه در طول دوران فعالیت خود توانسته است به صورت یک موسسه علمی پیشرو در صنعت، فناوری‌های روز و علوم کاربردی در عرصه علم، منطقه‌ای و جهانی مطرح و جایگاه ارزشمندی پیدا کند و به عنوان مرکزی برای تبدیل رویاهای نسل‌های ایرانی به واقعیت‌های امروزی همواره مورد تحسین و شگفتی جامعه باشد. هدف این دانشگاه، فراهم نمودن محیطی علمی و پویا برای کسانی است که در راستای کسب علم و دانش تلاش می‌نمایند، و پایگاه و نقطه اتکاء و اعتماد آنانی است که واقعیات و حقایق علمی را درک کرده، برای نشان دادن آن به دیگران کوشش می‌کنند.

دانشگاه تهران

فكر تأسیس دانشگاه از سال 1307 به وجود آمد ولی انجام آن به علت فراهم نبودن امكانات و وسایل لازم به تأخیر افتاد. در سال 1310 طرح تأسیس دانشگاه تهیه گردید و پس از تصویب به دولت ابلاغ شد تا به مرحله اجرا گذاشته شود، اما به لحاظ تغییر دولت اجرای آن عملی نگردید تا سرانجام در سال 1313 قانون تأسیس دانشگاه از تصویب مجلس شورای ملی گذشت. بر اساس مواد اول و دوم این قانون: “مجلس شورای ملی به وزارت معارف اجازه می‌دهد موسسه‌ای به نام دانشگاه برای تعلیم درجات عالیة علوم و فنون و ادبیات و فلسفه در تهران تأسیس نماید. دانشگاه تهران در میان موسسات و سازمان‌های وابسته به آموزش عالی کشور از هر حیث و از هر نظر از جایگاهی رفیع بهره‌مند است.

لیست قبولی های دانشگاه تهران
امیر جباری مهندسی مواد
شهرام ناجی زواره مهندسی مواد

دانشگاه علم و صنعت ایران

دانشگاه علم و صنعت ایران، در سال ۱۳۰۸، با نام هنرسرای عالی و با هدف ایجاد زمینه‌های لازم برای تحصیلات دوره عالی مهندسی در ایران، تاسیس گردید. محل آن، ابتدا در خیابان سی‌تیر (قوام‌السلطنه سابق) و پس از آن در سال ۱۳۳۶، بعد از اعمال تغییراتی به محل فعلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ، انتقال یافت و به عنوان انستیتوی فناوری تهران ( TIT ) هنرسرای عالی فنی، به فعالیت خود ادامه داد. در سال ۱۳۴۱ بار دیگر این مؤسسه دستخوش تحولاتی گردید و ساختمان آن نیز به شمال شرق تهران، به زمینی با مساحت 420000  مترمربع، در منطقه نارمک منتقل شد. از آن زمان به بعد هدف اصلی در نظر گرفته‌شده برای آن تربیت دبیر فنی برای تأمین نیروی آموزشی لازم برای هنرستان‌های صنعتی بود. در سال ۱۳۵۱ هنرسرای عالی به دانشکده علم و صنعت ایران تغییر نام داد و در نهایت در سال ۱۳۵۷، باتوجه به گسترش و تغییرات کیفی کارگاه‌های علمی و آموزشی، از سوی وزارت آموزش عالی وقت به دانشگاه علم و صنعت ایران تبدیل گردید.

دانشگاه صنعتی امیرکبیر

دانشگاه پلی تکنیک تهران، نخستین دانشگاه صنعتی ایران و یکی از باسابقه‌ترین مؤسسات آموزش عالی ایران در زمینه فنی و مهندسی است. این دانشگاه در آبان ۱۳۳۵ معادل ۱۹۵۸ میلادی، توسط مهندس حبیب نفیسی و به‌دستور محمدرضا شاه پهلوی تأسیس شد. اولین دوره دانشجویان این دانشگاه در سال ۱۳۳۶ از طریق آزمون داخلی پذیرفته شدند و از سال ۱۳۳۷ فعالیت آموزشی پلی تکنیک تهران، به‌طور رسمی با پنج رشته مهندسی برق و الکترونیک، مهندسی مکانیک، مهندسی نساجی، مهندسی شیمی و مهندسی راه و ساختمان آغاز شد. از سال ۱۳۵۷ خورشیدی، این مجموعه‌ی آموزشی به دانشگاه صنعتی امیرکبیر تغییر نام داد و با گسترش و الحاق سه پردیس بندرعباس، گرمسار و ماهشهر به‌آن، هم‌اکنون حدود ۱۴۰۰۰ دانشجو در مقاطع مختلف در این دانشگاه به‌‎تحصیل مشغولند.

دانشگاه امیرکبیر
امیرحسین شهسواری مدیریت مالی
محمدمهدی جوادیار علوم اقتصادی

دانشگاه شهید بهشتی

دانشگاه شهید بهشتی  که در بهمن ماه سال 1338 تأسيس شده، یکی از دانشگاه‌های دولتی ایران است که در منطقهٔ اوین، غرب ولنجک و شرق درکه در شمال غربی تهران  با 60 هکتار واقع شده‌است. دانشگاه مشتمل بر 57 ساختمان اصلی، 19 دانشکده ، 10 پژوهشکده و  9 مرکز تحقیقاتی می باشد. این دانشگاه  دارای  19153 دانشجو  می باشد و در مقاطع  تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در دوره های روزانه ،شبانه و دوره های الکترنیکی دانشجو می‌پذیرد و تاکنون بیش از ۴۳٬۳۳۴ دانشجو از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اند.

دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی

دانشگاه خواجه نصیر با ساختار فعلی، در سال ۱۳۵۹ و به دنبال تصویب ستاد انقلاب فرهنگی طی ادغام ۹ مرکز آموزش عالی با عنوان مجتمع فنی و مهندسی، بنیاد نهاده شد و بعد در سال ۱۳۶۲ نام آن به «دانشگاه فنی و مهندسی» تغییر یافت. دانشگاه خواجه نصیر دارای ۲ قطب علمی، ۱۹۴ آزمایشگاه پژوهشی و آموزشی، ۱۳ مرکز پژوهشی، ۳ گروه پژوهشی، ۶ پژوهشکده، ۱۱ شرکت دانش بنیان و ۲۸ شرکت مرکز رشد است که در زمینه های تخصصی دانشگاه فعالیت می كنند و اکنون دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با ۱۱ دانشکده، به فعالیت های پرثمر آموزشی خود به فعالیت می پردازد.

لیست قبولی های دانشگاه خواجه نصیرالدین و هوانوردی
امیرحسین رمضانی شاهد مهندسی برق
علی فدایی فرد شاهد مهندسی کامپیوتر

دانشگاه شاهد

دانشگاه سراسری شاهد در تاریخ ۶ فروردین ماه سال ۱۳۶۵ به فرمان آیت الله خمینی فعالیت خود را آغاز کرد. دانشگاه شاهد تهران با پذیرش ۱۶۵ نفر دانشجو در مهر ماه سال ۱۳۶۹ در ۷ رشته تحصیلی یه مختلف ( پرستاری، مامایی، علوم تربیتی، علوم اجتماعی، روانشناسی، ریاضی و نقاشی ) شروع به فعالیت در حوزه آموزشی کشور نمود. دانشگاه دولتی شاهد اکنون با ظرفیت بیش از ۱۱۰۰۰ نفر در ۱۲۸ رشته دانشجو می‌پذیرد.طبق رده بندی موسسه سایماگو SRI وابسته به مرکز اسناد علمیElsevier ، دانشگاه شاهد در بین ۲۸۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار گرفت. طبق رتبه بندی دانشگاه دولتی شاهد در رتبه ۳۶ ایران و ۲۷۹۳ جهان ایستاد.

دانشگاه خوارزمی

یک دانشگاه دولتی در شهر تهران واقع در استان تهران است. این مرکز در سال 1297 به عنوان نخستین موسسه تربیت معلم کشور تاسیس و شروع به فعالیت کرد. این دانشگاه تا سال 1391 با عنوان دانشگاه تربیت معلم شناخته می شد و بعد از آن به دانشگاه خوارزمی تغییر نام داد. دانشگاه خوارزمی با مساحتی نزدیک به 227 هکتار جزو مراکز وسیع دانشگاهی کشور محسوب می شود. در حال حاضر ساختمان مرکزی و مدیریت این مرکز در شهر تهران و پردیس دانشگاهی آن در شهر کرج واقع شده است. هم اکنون این مرکز شامل 16 دانشکده، 4 موسسه تحقیقاتی، 4 پژوهشکده و 2 قطب علمی می باشد. که در آن بیش از 14000 دانشجو در حال تحصیل و همچنین 470 استاد و عضو هیئت علمی در آن مشغول به فعالیت می باشند. تاکنون 15455 مقاله علمی داخلی و 6500 مقاله ISI از این مرکز در نشریات و همایشهای داخلی و خارجی منتشر شده است.

لیست قبولی های دانشگاه خوارزمی
امیرصاحب اکبری مهندسی عمران